Udestuer & havestuer

Opstilling af udestuer og havestuer

Hos Tømrermester Jørn Mørkeberg løser vi mange forskellige opgaver, og opstilling af udestuer og havestuer er et godt eksempel på vores alsidighed. Vi har tidligere hjulpet kunder med at opstille udestuer og havestuer fra kendte producenter som fx Willab Garden, der har et bredt udvalg af komplette udestuer og havestuer. Dem har vi sat op for kunderne, så de har sluppet for besværet og det hårde arbejde. Vi sætter naturligvis også andre typer af udestuer og havestuer op, ligesom vi også gerne hjælper med at finde den rette.

Kvalitetsarbejde fra start til slut

Vælger du os til din opgave, er du sikker på at få et kvalitetsarbejde fra start til slut. Vi er din fagekspert og kan hjælpe med planlægning og opmåling af havestuen eller udestuen. Med mere end 25 års erfaring har vi både viden og kompetencerne til at hjælpe dig helt fra start af projektet, hvor det blot er en ide og til udførelse og afslutning af projektet, så det lever op til dine ønsker og krav. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få vores vurdering og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med projektet.

Kontakt os og hør mere

Skal du have hjælp til opsætning af en havestue eller udestue, så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe på telefon 21486892 eller sende en mail til kontakt@jorn-morkeberg.dk. Vi er beliggende i Hillerød og har mange lokale kunder, men kører også gerne for opgaven.