Træterrasser i hårdt træ / alle træsorter

Nyd sommeren på en træterrasse

Skal I have en ny terrasse, så overvej, om det ikke skal være en træterrasse. Træterrasser er både smukke og populære, fordi de giver en god sammenhæng mellem hus og udeliv, specielt hvis I også har trægulve indenfor. Hos Tømrermester Jørn Mørkeberg kan vi hjælpe jer med en ny træterrasse. Vi opfører træterrasser i alle størrelser. Lige fra den lille i baggården til den store ved et parcelhus, hvor der skal være plads til både familie og venner i sommervarmen.

Træterrasse i hårdt træ

Vores træterrasser bliver lavet i hårdt træ, fordi det holder længere. I kan vælge mellem mange forskellige træsorter, og det kan for eksempel være ipé, sibirisk lærk eller teak for bare at nævne nogle af mulighederne. I kan selvfølgelig se prøver på træet, inden I beslutter jer, så I kan se, om I synes, at træet passer til huset. Vil I forlænge træets levetid, er det vigtigt at vedligeholde terrassen løbende. Vi giver jer de gode råd, så I får glæde af træterrassen i længst mulig tid.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvad vi kan lave af træterrasser, så kontakt os i dag. I kan ringe på telefon 21486892 eller sende en mail til kontakt@jorn-morkeberg.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi er beliggende i Hillerød og har mange lokale kunder, men kører også gerne for en opgave.