Tilbygning & ombygning

Skal I have mere plads?

Er der blevet for trængt i hjemmet? Så er en tilbygning eller ombygning måske løsningen, inden I overvejer at flytte. Det kan være, at en opdeling af stuen kan skabe det værelse, I har brug for, eller måske skal vi lave en tilbygning, så I får ekstra plads. Hos Tømrermester Jørn Mørkeberg hjælper vi jer med at se nye muligheder i jeres hjem, så I kan finde pladsen til familien, kontoret, hobbyer, eller hvad pladsmanglen nu skyldes.

Få hjælp fra en fagmand

Når vi laver tilbygninger og ombygninger, er vi ofte med, når der kun er tale om en ide. Det er naturligt, at kunderne gerne vil have en fagmand til at se på, hvad der kan lade sig gøre, men de vil også gerne høre, om vi kan se andre løsninger. Med mere end 25 år i branchen har vi stor erfaring med at finde mulighederne i hjemmet, så I kan udnytte kvadratmeterne bedre eller måske bygge nye til. Vi sørger altid for, at tilbygninger sker i stil med det nuværende hus, så det kommer til at se harmonisk ud.

Kontakt os i dag

Skal I have bygget til eller bygget om, så kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi er beliggende i Hillerød i Nordsjælland og hjælper mange kunder lokalt, men kører også gerne for opgaven. I kan ringe til os på telefon 21486892 eller sende en mail til kontakt@jorn-morkeberg.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.