Tagarbejde, renovering eller nyt tag

Utæt tag? Vi hjælper dig!

Taget på huset er noget af det vigtigste, og hvis det er blevet utæt, skal det løses hurtigst muligt. Hos Tømrermester Jørn Mørkeberg er vi klar til at rykke ud, hvis du har et utæt tag. Vi sørger for at tætne taget og vurdere, om der skal foretages yderligere tiltag for at forlænge levetiden på dit tag. Skal der det, er vi også klar til at hjælpe uanset opgaven. Vi laver stort set alt indenfor tagarbejde, så tag endelig fat i os, hvis du har problemer med taget.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Renovering af tag
  • Udskiftning af tag
  • Opsætning af nyt tag
  • Efterisolering af tag

Professionel og høj kvalitet

I mere end 25 år har vi beskæftiget os med tagarbejde, og gennem tiden har vi opbygget en stor erfaring. Derfor ved vi, hvordan man bedst løser udfordringer med dit tag, uanset om der er tale om en reparation, renovering eller en udskiftning af taget. Den store erfaring kommer også til udtryk i udførelsen af arbejdet, som altid bliver lavet i den bedste kvalitet, så du kan få glæde af dit tag i mange år frem.

Kontakt os i dag

Uanset om du akut har brug for hjælp eller blot vil have en vurdering af tagets tilstand, så kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Hillerød og har opgaver for mange lokale kunder, men vi kører også gerne i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn for en opgave. Du kan ringe på telefon 21 48 68 92 eller sende en mail til kontakt@jorn-morkeberg.dk. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på tagarbejdet.